0702449795

©2019 by ipseity. Proudly created with Wix.com

BOTOX

Bocouture är Botulinumtoxin och är ett läkemedel som används för att reducera rynkor. När musklerna i ansiktet blir starkare och underhuden minskar med åldern så bildas rynkor. Läkemedlet gör att muskeln inte drar ihop vilket leder till att huden slätas ut. Bocouture är det läkemedel som har minst risk för tolerans i muskeln och resultatet syns redan efter 3 dagar och består mellan 3-6 månader. 


Områden som behandlas med Botox är:

Glabella (argrynkan/bekymmersrynkan mellan ögonbrynen)

Kråksparkar

Pannrynkor

FILLERS

Hyalonsyra är en sockerart som finns naturligt i huden och bindväv. Dess funktion är att smörja våra leder, göra huden elastisk och förenkla celldelning. Hyalonsyra binder till sig vatten vilket gör att den har en återfuktande funktion. Man injicerar filler under huden och i läppar. Hyalonsyra bryts ner naturligt av kroppen.


Belotero och Juvederm är en CE och FDA-märkt filler. 


Det är normalt att vara rädd för att det ska göra ont men jag använder mig av Lidokain-Tetrakin pasta som bedövar läppar, Emla kräm som bedövar huden finns att få. Alla Belotero fillers innehåller bedövningsmedel.

Blåmärken och rodnad kan uppstå vilket är vanligt men det försvinner inom några dagar. 

MICROGOLD

Är en cocktail med vitaminer, hyalonsyra och botox. Med hjälp av ett sterilt nålhus med 20 hårstråtunna nålar  klappas den in i huden i ansiktet vilket ger en fantastisk lyster, stramar upp, minskar porer, linjer, ärr och ger huden en riktig vitaminboost.

HYALASE -BORTAGNING AV FILLERS

Vad är Hyalase?

Hyalase är ett läkemedel som löser upp Hyalonsyra som finns i fillers.

Det verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Detta gör att Hyalase snabbt sprids och kan absorberas av kroppen.

Behandlingar med Hyalase är säkra, ger dig snabbt, naturligt resultat.


Behandling

Hyalase injiceras på önskat område. På endast några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern tar bort klumpar och inkappslingar, området kommer återställas till sitt ursprungliga utseende. Full effekt har man efter ca 1 vecka.


Vem behöver behandlingen?

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, inkapslingar i huden, svullnader runt ögonen eller vill bli av med din oönskade filler. Behandlingar med Hyalase får endast utföras av av leg. sjuksköterska.

Eftervård

Första dygnet efter behandling bör du undvika träning, bastu, alkohol samt massage/peeling över de behandlade områdena. Smink bör undvikas närmaste 12 timmarna. Uppföljning bokas in bokas in när fösta behandlingen utförs.

Biverkningar

Vanliga biverkningar är blåmärken samt mindre svullnad i det behandlade området. Allergiska reaktioner kan förekomma. Även infektion är en eventuell biverkning. Eftersom kroppen har en egen hyaluronsyra-produktion finns en risk att Hyalase bryter ner även en del av den naturligt förekommande hyaluronsyran vilket kan resultera i minskad volym och elasticitet. Detta återbildas med tiden.

 

PRISLISTA

MICROTOX FRÅN 2000KR

Microtox är ett sterilt engångsförpackad behållare med ett nålhus med 20 nålar. Dom hårstråtunna nålarna är tillverkade av titan och överdragna med 24K guld. När nålarna penetrerar huden öppnas behållaren och den specialanpassade cocktailen tinner ut genom kanalen i nålarna. Coctailen består av botox, hyaluronsyra och serum. 

Microtox stramar upp, minskar porer, linjer och ärr. Ger en fantastisk lyster och återfuktar på djupet.

BOTOX FRÅN 2500KR

- Botox för rynkor
- Behandlingstid: ca 15 min
- Utförs av Legitimerad sjuksköterska
- Ett område botox är tex mellan ögonbrynen (argarynkan) 2 områden kan vara pannan och arga rynkan och 3 områden kan vara kråksparkarna (sidan av ögonen) pannan och arga rynkan.

- Botox är en förkortning av Botulinumtoxin typ A som är ett protein som skapas av bakterien Clostridium botulinum. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

- Botox används för att behandla rynkor och veck i huden. Det b-tox gör är att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion där av minskas muskelaktiviteten som i sin tur gör att huden blir slätare.

- Medicinskt använder vi även botox för att behandla överdriven svettning (hyperhidros), migrän, överaktiv käkmuskulatur (tandgnissling) och muskelspasmer.

LÄPPAR FRÅN 2800KR

- Filler med bedövning i sprutan
- Bedövningssalva
- Garanterat resultat
- Senaste tekniken
- Svullnad första dagarna

Med fillers kan du få fylligare läppar med lite extra volym eller skapa mer symmetri. man kan jobba på att få fylligare läppar i profil, mer markerad kontur, ändra form m.m.
Även läpparnas utseende påverkas på olika sätt när vi blir äldre. Sämre spänst i huden kan ge ett surare utseende. Det går att korrigera med fillers. Under en konsultation går vi tillsammans igenom dina behov och önskemål.

FILLER 1 ML 3500KR

Mungipor/marionette

Sura mungipor med hjälp av filler så lyfter vi upp sidorna på munnen.

Nasolabialveck

Filler injiceras i vecket från näsvingen till mungipan. Behandlingen utförs med trubbig nål vilket minskar risken för blåmärken.

Haka

Med hjälp av fillersbehandlingar kan man skapa en mjuk och jämn volym på haka som ger ett markerande och snyggt resultat. 

Kinder

Genom fillersbehandlingar kan man återskapa en mjuk och jämn volym på kindbenen, vilket inte bara skapar markerade och snygga kindben utan gör att huden i området sträcks ut. När man skapar ny volym i ansiktet med fillers på kindbenen ger man också ett naturligt lyft till hela sitt ansikte. Detta naturliga mini lyft gör också att dina nasolabiala veck (vecket som går mellan näsan och munnen) blir mindre framträdande.